0 produkter i kurven
5 stjerner på TrustPilot!
0 produkter i kurven
Varekøb
0,00 DKK
Gå til indkøbskurvTryk på Google+, hvis du synes om vores priser:


VVS.dk på
Google+


Damixa

Om Damixa

Damixa er en dansk virksomhed, der har eksisteret siden 1932. Med sine mange års erfaring, samt lysten til at skabe nye innovative kvalitets produkter i lækkert dansk design, er Damixa en succeshistorie om en dansk virksomhed, der med kunden i centrum har skabt innovative og funktionelle produkter, som forbrugerne elsker.

Damixa's kendetegn, som en innovativ virksomhed, går helt tilbage til 1967, da Damixa introducerede den første et-grebs vandhane i Europa. Et-grebs vandhaner dominerer den dag i dag stadig på det europæiske marked. Damixa's slogan "when design makes sense" udspringer af, at Damixa, udover at skabe innovative og funktionelle produkter, med stor succes udvikler en række forskellige produktserier, der tilpasses individuelle behov, lige fra den minimalistiske-, til den mere romantisk patricierbolig.

Den succes som Damixa har haft, skyldes bl.a. deres fokus på at inddrage forbrugerne i produktudviklingen, så de konstant er på forkant med de skiftende tendenser. At Damixa til stadighed lykkes med at forene design og funktionalitet, blev endnu engang bevist, da de igen i foråret 2010 vandt en Red Dot design pris for deres "Clover" håndvask produkt.

Damixa's hjemmeside

VVS.dk ApS
Blokken 69, 3460 Birkerød
Tlf.: 42 60 83 95
Email: info@vvs.dk
CVR: 32829589

Forside Kundeservice FAQ Kontakt os