0 produkter i kurven
5 stjerner på TrustPilot!
0 produkter i kurven
Varekøb
0,00 DKK
Gå til indkøbskurvTryk på Google+, hvis du synes om vores priser:


VVS.dk på
Google+


FM Mattsson

FM Mattsson var først på markedet med rigtig mange nye ting. De var de første med keramisk tætning, posthaner, som ikke fryser og 2 helt verdensunikke løsninger: etgrebsarmaturer med soft closing samt sikkerhedsarmaturer.

 

For FM Mattsson er designet en vigtig del – men mindst lige så vigtig er det indvendige design. Der bliver gjort et stort stykke arbejde med de tekniske løsninger og funktioner, så man med FM Mattsson’s blandingsbatterier sparer både på vandet og energien og dermed tager hensyn til miljøet. Helheden skal der altid tages hensyn til.

 

FM Mattsson’s serie 9000E er også kendt som Eco-Safe. De har følgende gode egenskaber:

·          Keramisk tætning: Stopper vandhaner der drypper, hvilket sparer store mængder vand.

·          Ecoperlatorer: Sænker automatisk vandforbruget, da de begrænser vandgennemstrømningen og forskellen mærkes næsten ikke, men der kan spares flere tusinde liter vand.

·          Koldstart: Starter altid med koldt vand og ikke blandet koldt og varmt, som på en traditionel vandhane. Medfører at du sparer på det varme vand.

·          Soft Closing System: Sikrer mod skadelige trykstød i rørene og forlænger dermed levetiden på vandrør og vandhane.

·          Genanvendelse: Alle produkter kan genanvendes takket være små mængder messing og mere miljøtilpasset polymer.

·          Miljøvenlig produktion: Der anvendes kun vand til at fjerne olie fra alle løsdele. Vand og olie opsamles og man genanvender olien.

·          Vægt: Nye materialetyper og mindre materialeforbrug medfører en lavere vægt og mindsker energiforbruget ved lagerhåndtering og transport.

·          Energibesparelse: FM Mattsson har stor fokus på at mindske energiforbruget.

·          Miljøcertificering: Miljøarbejdet er systematiseret i henhold til ISO 14001 standarden.Hos VVS.dk har vi et meget stort udvalg fra FM Mattsson.  Du finder armaturer og blandingsbatterier i alle afskygninger. Du finder både armaturer til håndvasken, brusebatterier, udendørshaner og køkkenarmaturer i flere forskellige serier – blandt andet den populære 9000E serie, der er produceret i henhold til ISO 14001 standarden. Alle armaturer, som du kan købe hos VVS.dk, er i et flot og enkelt design og der er noget der passer til enhver smag. Alt er til billige og konkurrencedygtige priser.

Se vores udvalg af armaturer og blandingsbatterier fra FM Mattsson herunder.

 

Såfremt du har spørgsmål til dig valg af FM Mattsson vandhaner, armaturer og blandingsbatterier, så sidder vi klar til at hjælpe dig, så du finder den helt rigtige løsning til lige netop dit behov.  Kontakt os på telefon 42 60 83 95 eller på info@VVS.dk  

FM Mattsson til badeværelset

FM Mattsson Ventiler - Haner

FM Mattsson til køkkenet

Om FM Mattsson

FM Mattsson er Sveriges ældste producent af vandhaner. Frost Matts Mattsson grundlagde virksomheden helt tilbage i 1865 og siden da har FM Mattsson været førende i branchen.

I starten producerede FM Mattsson urdele, tættekamme, bjælder osv. Men allerede i 1876 begynder Frost Matts at støbe de første vandhaner til vaske – og gruekedler.

Mange af de mennesker, der er ansat på FM Mattsson fabrikken i Östnor i Dalarne, bor ligeledes i den lille by. Gennem generationer er håndværkstraditionerne gået i arv og man vogter omhyggeligt over messingens hemmeligheder. Man betragter på de egne messing, som egnes guld.

Vandhanerne / blandingsbatterierne udmærker sig ved høj kvalitet og spændende tekniske løsninger.

FM Mattsson hjemmeside

Vi kan skaffe alt fra FM Mattsson. Hvis du søger noget fra FM Mattsson, som du ikke kan finde på vores hjemmeside, kan du kontakte kundeservice for at få hjælp.

VVS.dk ApS
Blokken 69, 3460 Birkerød
Tlf.: 42 60 83 95
Email: info@vvs.dk
CVR: 32829589

Forside Kundeservice FAQ Kontakt os