0 produkter i kurven
5 stjerner på TrustPilot!
0 produkter i kurven
Varekøb
0,00 DKK
Gå til indkøbskurvTryk på Google+, hvis du synes om vores priser:


VVS.dk på
Google+


Gustavsberg

       
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vores udvalg af gulvstående toiletter fra Gustavsberg er stort. Du finder både toiletter med P-Lås, S-lås og universallås. Alt er naturligvis med dobbelt skyl og er meget vandbesparende.

Gustavsberg producerer også hængeskåle til badeværelset. En hængeskål er en meget enkel og elegant løsning til badeværelset og samtidig meget rengøringsvenlig. Du slipper for at der samler sig skidt i fugerne omkring toilettet. Hængeskåle er meget populær løsning blandt kunder, der etablerer nye badeværelser.

Fra Gustavsberg kan du både få hængeskål med udvendig og indvendig cisterne – så du kan finde lige den løsning, der passer til dit badeværelse.

Vi har også et stort udvalg af gode billige håndvaske i en super god kvalitet fra Gustavsberg.

Udover toiletter, hængeskål og håndvaske har vi et udvalg i indbygningscisterner, reservedele til toiletter og betjeningspaneler.

Her på siden kan du se vores store og varierede udvalg af gulvstående toiletter, hængeskåle med udvendig cisterne, hængeskåle med indbygningscisterne, indbygningscisterner, håndvaske betjeningspaneler og reservedele til toiletter fra Gustavsberg. Alt i kvalitetsporcelæn og smukt design. Du kan se vores udvalg her på siden og bestille det hele hjemmefra, når du har tid. Nemt og bekvemt. Vi leverer hurtigt og er altid konkurrencedygtige på prisen.

Gustavsberg er super god kvalitet til rigtig gode priser.

Såfremt du har spørgsmål til dig valg af Gustavsberg toiletløsning til dit badeværelse, er vi altid klar til at hjælpe dig. Kontakt os på telefon 42 60 83 95 eller på info@VVS.dk  

Om Gustavsberg

Gustavsberg er en af de mest kendte aktører indenfor produktion af toiletter, hængeskåle, indbygningscisterner, betjeningspaneler og håndvaske.

I flere hundrede år har Gustavsberg produceret porcelæn og har i dag flere serier på markedet.

Gustavsberg er en af Skandinaviens førende producenter af VVS produkter til badeværelset. I dag beskæftiger virksomheden over 500 medarbejdere. Deres primære markeder er Skandinavien, Baltikum, Rusland, Hviderusland og Ukraine.

Gustavsberg er et datterselskab til den tyske koncern Villeroy og Boch AG, som i dag er en af de største europæiske producenter af artikler til badeværelset.

Den skandinaviske håndværkstradition, går helt tilbage til 1825, da Gustavsberg startede produktionen af porcelæn i Stockholm og i 1940’erne grundlagde Gustavsberg den første fabrik til produktion af baderumsporcelæn.

Gustavsberg producerer høj kvalitet til meget konkurrencedygtige priser – her kan alle være med. Og hos VVS.dk sikrer vi dig markedets allerbedste priser.

Igennem en lang årrække har Gustavsberg haft en meget grøn profil og er meget stærke inden for vandbesparende produkter. Gustavsberg ønsker at vandbesparelsen skal være indarbejdet i deres produktprofiler, mens produkterne naturligvis stadig skal have et smukt og holdbart design.

Gustavsberg tager miljøet meget alvorligt og de kombinerer deres miljøbevidsthed med det moderne design og den moderne teknologi.

Blandt andet derfor er Gustavsberg så populære blandt forbrugerne. De evner at kombinere det grønne ansvar med design og funktionalitet til yderst konkurrencedygtige priser.

Gustavsberg's hjemmeside

VVS.dk ApS
Blokken 69, 3460 Birkerød
Tlf.: 42 60 83 95
Email: info@vvs.dk
CVR: 32829589

Forside Kundeservice FAQ Kontakt os