0 produkter i kurven
5 stjerner på TrustPilot!
0 produkter i kurven
Varekøb
0,00 DKK
Gå til indkøbskurvTryk på Google+, hvis du synes om vores priser:


VVS.dk på
Google+


Ifø

          
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hos VVS.dk har vi et meget stort og varieret udvalg af badeværelsessanitet fra Ifø.  Blandt vores meget store udvalg kan nævnes brusenicher – og kabiner,  badekar, håndvaske, toiletter, hængeskåle, indbygningscisterner, betjeningsplader, toiletsæder, reservedele, urinaler, baderumsmøbler, spejle og spejlskabe. Og til køkkenet har vi håndvaske fra Ifø.

 

Så uanset om du står og skal udskifte en enkelt ting på dit badeværelse – f.eks. hvis du ønsker at spare lidt på vandregningen og derfor udskifte dit toilet med en mere vandbesparende model, eller hvis du er i gang med at bygge nyt eller renovere et gammelt badeværelse, så har vi et stort udvalg fra Ifø her hos VVS.dk.

 

Ønsker du et smukt og veldesignet badeværelse med miljøvenlige og gennemtænkte produkter, vil det være en god ide at se på vores store og varierede udvalg af sanitet fra Ifø. Du kan for temmelig få penge indrette et smukt, enkelt og elegant badeværelse med holdbare kvalitetsprodukter, der samtidig er produceret under hensyntagen til miljøet.

 

At handle hos VVS.dk giver dig mange fordele. Du har hele udvalget samlet lige foran dig på skærmen og du kan vælge og vrage, som det passer dig og tage dig den tid du har brug for – lige når det passer dig.

Du kan se vores udvalg her på siden og bestille det hele hjemmefra, når du har tid. Nemt og bekvemt. Vi leverer hurtigt og er altid konkurrencedygtige på prisen.

Ifø sanitet er super god kvalitet til rigtig gode priser Og hos VVS.dk er vi konkurrencedygtige og billige med prisen.

Såfremt du har spørgsmål til dig valg af Ifø sanitet og tilbehør dit badeværelse, så sidder vi klar til at hjælpe dig, så du finder den helt rigtige løsning til lige netop dit behov.  Kontakt os på telefon 42 60 83 95 eller på info@VVS.dk  

Se hele det store udvalg fra Ifø her på siden.

Om Ifø

Ifø er uden tvivl Nordens største producent af alt hvad du behøver til badeværelset. Miljøvenlige og vandbesparende toiletter og andre sanitetsprodukter til priser, hvor alle kan være med.

Virksomheden Ifø blev grundlagt for over 100 år siden og produkterne blev introduceret på det danske marked lige omkring 2. Verdenskrig.

 
Kvalitetsprodukter til de helt rigtige priser med et klart fokus på miljøvenlighed, vandbesparelse og teknisk rigtige løsninger. Det er filosofien bag Ifø’s produkter. Alt er udført i et meget smukt og tidssvarende design og produkterne er naturligvis tilpasset det skiftende behov for indretning.

 
Ifø’s produkter nyder stor anerkendelse på grund af det lækre design, den unikke funktionalitet – alt er meget gennemtænkt og detaljeorienteret. Ifø har vundet flere internationale designpriser gennem årerne.

Samarbejdet med førende designere og arkitekter kendetegner Ifø’s produkter. Det er tydeligt at alt er velgennemtænkt – både funktionalitetsmæssigt og æstetisk.

 
Ifø forstår hele tiden at forny sig og følge tidens trend, og dette er med til at gøre dem førende på markedet.

 
Hovedingredienserne i porcelænet fra Ifø er Kina ler og kaolin. Størstedelen af Ifø’s produktion foregår i dag i Sverige.

Ifø's hjemmeside

VVS.dk ApS
Blokken 69, 3460 Birkerød
Tlf.: 42 60 83 95
Email: info@vvs.dk
CVR: 32829589

Forside Kundeservice FAQ Kontakt os