0 produkter i kurven
5 stjerner på TrustPilot!
0 produkter i kurven
Varekøb
0,00 DKK
Gå til indkøbskurvTryk på Google+, hvis du synes om vores priser:


VVS.dk på
Google+


Vola

 

           
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Når du vælger at indrette dit badeværelse med vandhaner / armaturer og betjeningspaneler til indbygningscisterner fra Vola, så er du sikret et dansk design med et smukt enkelt og elegant udtryk.

Det samme gælder for de smukke armaturer til køkkenet – de oser af elegance og kvalitet.

Serien af tilbehør til badeværelset er også super smuk, meget elegant men samtidig helt enkel. Og du finder alt hvad du skal bruge til at indrette dit badeværelse på smukkeste vis.  Wc-børste holder, bæger-holder, tandbørsteholder, sæbedispenser, håndklædestang, toiletrulleholder, sæt med kroge til håndklæder, sæbemagnet, reservepapirholder og selv en holder til tandpasta, kan du få i denne meget lækre stilrene og elegante serie.

Vola henvender sig til dig, der ikke ønsker at gå på kompromis med kvalitet og design og som ønsker at dit badeværelse og køkken skal ose af elegance og kvalitet uden at blive overpyntet. Alt overflødigt er skåret væk – tilbage er den rene elegance.

Vola tænker også meget energivenligt, når de udvikler deres vandhaner. Armaturet fra Vola er designet til at spare på vandet alt efter brugerens behov. Man har monteret små vandsparere i tuden, så Vola kan konfigurere vandhanerne til at give præcis den mængde vand, som den enkelte bruger ønsker.

Vola kan reducere mængden af vand fra 5 liter til f.eks. 3,5 liter i minuttet. Der blandes luft ind i vandstrålen, så brugeren stadig har en god brugsoplevelse.

Hos VVS.dk har vi et stort og varieret udvalg af elegante armaturer, betjeningspaneler til indbygningscisterner og badeværelsestilbehør fra Vola. Du kan se det hele her på siden og bestille det hele hjemmefra, når du har tid. Nemt og bekvemt. Vi leverer hurtigt og er altid konkurrencedygtige på prisen.

Såfremt du har spørgsmål til dig valg af armatur til badeværelset, armatur til køkkenet eller tilbehør til badeværelset, er vi altid klar til at hjælpe dig. Kontakt os på telefon 42 60 83 95 eller på info@VVS.dk

 

Om Vola

Vola er indbegrebet af enkelt og stilrent design. Hos VVS.dk er Vola et selvskrevet mærke, da vi her taler om dansk design med mange år på bagen. Fra Vola finder du både armaturer til badeværelset, køkkenet, tilbehør til badeværelset og betjeningsplader til indbygningscisterner – alt i det smukkeste enkle stilrene design.

Vola er udviklet i samarbejde med den kendte danske designer Arne Jacobsen. Samarbejdet med Arne Jacobsen opstod i 1961, da Verner Overgaard henvendte sig til Arne Jacobsen for at de i samarbejde kunne udvikle et nyt armatur til Nationalbanken. Man ønskede at alle rør skulle være bygget ind i væggen – dette var noget helt nyt og banebrydende på det tidspunkt.

Arne Jacobsen har altid været kendt for et rent design, hvor enkeltheden er i fokus og hvor alt overflødigt er skåret væk.

Efter Vola og Arne Jacobsen i samarbejde fik udviklet først armaturet til Nationalbanken og herefter en serien af enkelt og stilrent tilbehør, var den nye linje hos Vola skabt og der er efterfølgende blevet videreudviklet på brandet, så du i dag finder et stort udvalg af armaturer til både køkken og bad samt en smuk serie af tilbehør til badeværelset.

Vola's egen hjemmeside

På Vola.dk kan du finde inspiration til dit badeværelse eller køkken. Finder du nogle varer på Vola.dk, som vi ikke har i vores sortiment, så kan vi helt sikkert skaffe dem til en rigtig fornuftig pris. Kontakt derfor kundeservice, hvis du efterspørger produkter fra Vola, som du ikke finder i vores sortiment på VVS.dk.
 
VVS.dk ApS
Blokken 69, 3460 Birkerød
Tlf.: 42 60 83 95
Email: info@vvs.dk
CVR: 32829589

Forside Kundeservice FAQ Kontakt os