Badekarbatterier fra førende producenter


Badekarbatterier til alle formål

Er du i gang med at bygge dit nye badeværelse og skal du have karbad eller har du brug for at få skiftet et eksisterende badekarbatteri ud med et nyt, så har vi hos VVS.dk et stort udvalg af badekarbatterier til salg online til super konkurrencedygtige priser.

Ønsker du en et klassisk badekarbatteri, hvor du selv regulerer varmt og koldt vand eller ønsker du et blandingsbatteri, der er automatisk varmeregulerende? Hos VVS.dk har vi et stort udvalg af begge typer badekarbatterier fra alle de førende producenter.

Når du vælger batteri til dit badekar, er det altid vigtigt at kigge nøje på badeværelset. Er badeværelset lidt nostalgisk? Er det romantisk? Er det helt stilrent? Er det med kølige nuancer eller har du brugt varme nuancer i indretningen af dit badeværelse?

Dit blandingsbatteri til badekarret kan være prikken over i?et. Det er med valget af badekarbatteri, at du kan fuldende den stil, som du ønsker i dit badeværelse og omkring badekaret.

Hos VVS.dk har du hele udvalget af badekarbatterier foran dig online og kan derfra nemt vælge design og model ud fra vores udførlige specifikationer. VI har modeller hvor du selv blander vandet, modeller der har blandingsbatteri, omskifter til bruseren og antiskoldningsfunktion.

Vi har badekarbatteri i alle prisklasser og vi er altid konkurrencedygtige på prisen på dit badekarbatteri. Såfremt du har spørgsmål til dig valg af badekarbatteri, er vi altid klar til at hjælpe dig. Kontakt os på telefon 71 746 746 eller på info@VVS.dk

Vi har et stort og varieret udvalg af badekarbatterier til billige priser og mulighederne er mange. Herunder finder du vores store udvalg badekarbatterier fra Grohe, Børma, Damixa, og Alterna.

Vi forhandler også et stort udvalg af brusebatterier. Se vores udvalg af Grohe brusebatteri, Børma brusebatteri, Damixa brusebatteri, Oras brusebatteri, Hans Grohe brusebatteri og FM Mattson brusebatteri.