Håndvaskarmaturer fra vvs.dk

Kært barn har mange navne. Det samme er tilfældet for det vi har valgt at kalde håndvaskarmaturer. Håndvaskarmaturer kan også kaldes blandingsbatterier, håndvaskbatterier, blandingsbatterier til håndvask, og i folkemunde kaldes de ofte for vandhaner.

I denne sektion vil du finde et stort udvalg af lækre håndvaskarmaturer fra en række af de mest populære mærker. Du vil både finde moderne, minimalistiske, klassiske, og gammeldags produkter fra bl.a. Børma, Damixa, Grohe, Hansgrohe, Vola, gustavsberg og mange andre - alt sammen i god kvalitet til meget konkurrencedygtige priser.

I din søgning efter nøjagtig den type håndvaskarmatur du leder efter, finder du forskellige betjeningsmuligheder, herunder 1-greb, 2-greb, samt elektronisk betjening. Du har også mulighed for en række forskellige materialer og farver, herunder fx. krom, alu, messing, rustfri eller børstet stål, og hvid.

Søger du et håndvaskarmatur og kan du ikke finde det på vores side, kan du kontakte kundeservice, så kan vi sandsynligvis finde det til dig - og sandsynligvis også til den bedste pris på nettet.