Laufen Riva Rimless douche WC skål med LCC

Lcc, rimless, softclose sæde med trådløs lift-off function

VVS nr.: 613036160     
Producent: Laufen
EAN nr.: 7612738363048

DKK 28.492,75 DKK 38.465,21
Levering: 1-3 dage


Har du spørgsmål?
  71 746 746   (Hverdage 9:00 - 16:00)
  Send e-mail
Få leveret i morgen! - Bestil inden

Beskrivelse

Et klassisk designtoilet med en række funktioner, herunder: Dusch, som kan reguleres for intensitet, position og temperatur, og et aktivt kulfilter til at rense luften. Laufen har formået at integrere denne teknologi i et klassisk væghængt wc-design, hvilket skaber en løsning som passer til alle badeværelser uden at det skæmmer med store betjeningspaneler.
Termisk desinficering med regelmæssige intervaller:

  • Riva er det eneste dusch-toilet, hvor hele dusch-systemet er termisk desinficeret med regelmæssige intervaller, og alle de avancerede funktioner er skjult bag en heldækkende keramikløsning. RIVA er desuden udstyret med en afkalkningsfunktion, der giver toilettet en længere levetid og beskytter det mod mikroorganismer

Glat overflade:

  • RIVA er desuden produceret med en LCC overflade. LCC er en innovativ overfladebehandling, der takket være en ruhedsværdi på 4 nanometer sikrer at LCC behandlede overflader er op til fire gange så glatte som almindelige porcelænsoverflader - kalk og bakterier kan ikke sætte sig fast. Den ekstremt glatte LCC overflade leder vandet sammen til vanddråber, hvori snavs og kalk nemmere skylles bort

Rengøringsvenlighed:

  • Riva er forsynet med den innovative skylleteknologi Rimless, som er en åben skyllerand der giver en bedre hygiejne, således at snavs og aflejringer ikke kan finde fodfæste.
  • Langt de fleste daglige funktioner aktiveres på den stilfulde og intuitive betjeningsknap på siden af sædet. Sædet er produceret med et ekstremt fokus på rengøringsvenlighed.Dette kommer til udtryk i den helt unikke lift-off funktion der gør hele enheden nem at vedligeholde og rengøre.

Touchscreen fjernbetjening:

  • For at gøre brugerfladen endnu mere komplet, har Laufen udstyret RIVA med en touchscreen fjernbetjening, der kommunikerer trådløst med brugeren, og giver mulighed for indstillinger af personlige præferencer.

LED belysning:

  • Sidst men ikke mindst er RIVA udstyret med kommunikativ LED belysning der, ud over at agere som en vågelampe til brug om natten, også sender signal når der foretages den integrerede termiske rengøring og meget andet.

 Se monteringsvideo her

Fandt du en fejl eller mangler i produktoplysningerne?

Hjælp os med at holde varen opdateret - Send os dine ændringer

Grohe Rapid SLX Indbygningscisterne

DKK 7.232,75 DKK 9.764,21
VVS nr. 616972120