Toilet ifø, gustavsberg, duravit, villeroy & boch.Toiletter se toilet/toiletter i alle mærker eks.  Ifø Gustavsberg Duravit Villeroy & Boch

Her har vi samlet et stort udvalg af toiletter i alle afskygninger til dit badeværelse. Uanset om du er i gang med at nyindrette dit badeværelse og har brug for et nyt toilet, eller hvis du blot har brug for at få skiftet dit gamle toilet til et nyt, så har vi hos VVS.dk det du leder efter til billige priser. Vi har et stort og varieret udvalg i forskellige toilet modeller. Du finder både traditionelle gulvstående toiletter, hængeskåle, indbygningscisterner, og urinaler.

Hvad er forskellen på de mange forskellige toiletter på markedet?

Langt de fleste toiletter, der er på markedet i dag er med enten 2/4 ? eller 3/6 liters skyl. Det kan derfor i langt de fleste tilfælde hurtigt betale sig, at skifte et gammelt toilet ud med et nyt vandbesparende. Investeringen betaler sig hurtigt hjem.

Det mest anvendte og traditionelle toilet monteres i gulvet. Et gulvmonteret toilet bliver monteret med en P-lås (afløb går vandret bagud) eller en S-lås (afløb går lodret ned i gulvet).

Du kan også vælge den nye udgave af en gulvstående toiletskål med indbygningscisterne. En utroligt elegant løsning. Ønsker du et væghængt toilet er det naturligvis også en mulighed og er meget brugt på nye badeværelser. Et væghængt toilet med synlig cisterne monteres, så afløbet går lige ind i væggen. Du kan også vælge en hængeskål med skjult cisterne. En elegant og rengøringsvenlig løsning.

Hos VVS.dk har vi et stort udvalg af alle typer toiletter fra alle de førende producenter, og du har hele udvalget foran dig online og kan derfor nemt vælge design og model ud fra vores udførlige specifikationer.

Vi har toiletter i alle prisklasser og vi har nogle af markedets skarpeste og billigste priser. Såfremt du har spørgsmål til dig valg af toilet eller andre af vores produkter, er vi altid klar til at hjælpe dig. Kontakt os på telefon 71 746 746 eller på info@VVS.dk.

Se vores udvalg af toiletter fra Ifø, Gustavsberg, Duravit, Villeroy & Boch, Alterna, og Ideal Standard.


Se produkterne fra IFÖ
Se produkterne fra GROHE
Se produkterne fra HANSGROHE
Se produkterne fra DANFOSS
Se produkterne fra VOLA
Se produkterne fra BØRMA
Se produkterne fra GRUNDFOS
Se produkterne fra GUSTAVSBERG
Se produkterne fra LAUFEN
Se produkterne fra DURAVIT
Se produkterne fra ORAS
Se produkterne fra DAMIXA
Se produkterne fra LAVABO