Toilet hængeskåle


Toilet hængeskåle

Hos VVS.dk har vi et stort udvalg af hængeskåle i alle afskygninger og priser. At bruge hængeskål på sit badeværelse, er noget af det allermest moderne. En hængeskål giver et enkelt og elegant indtryk og er meget hygiejnisk og rengøringsvenlig.Når du vælger en hængeskål til dit badeværelse er forudsætningen at vand og afløbsrør er bygget ind i væggen. Rummet bliver meget elegant og super harmonisk, når alle installationer på den måde forsvinder ind i væggen.

Stort sortiment af toilet hængeskåle

Vi har den hængeskål du leder efter til billige og konkurrencedygtige priser. Vi har et stort udvalg af alle typer hængeskåle i forskellige design fra alle de førende producenter, og du har hele udvalget foran dig online og kan derfor nemt vælge design og model ud fra vores udførlige specifikationer og billeder.

 Vi har hængeskåle i alle prisklasser og er konkurrencedygtige med billige priser. Såfremt du har spørgsmål til dit valg af hængeskål eller andre af vores produkter, er vi altid klar til at hjælpe dig. Kontakt os på telefon 71 746 746 eller på info@VVS.dk

Se vores udvalg af billige hængeskåle fra Ifø, Gustavsberg, Laufen,Villeroy & Boch, Ideal Standard, og Duravit.