Vandhaner og armaturer


Kæmpe udvalg og gode priser!

I denne sektion finder du et stort udvalg af vandhaner og armaturer til dit badeværelse.

Kært barn har ofte mange navne. Det samme er tilfældet for vandhaner til badeværelset, som også går under håndvaskarmaturer, blandingsbatterier, håndvaskbatterier, blandingsbatterier til håndvask - men i folkemunde kaldes de ofte bare for vandhaner.

Vi tilbyder et kæmpe udvalg af vandhaner fra en række af de mest populære mærker. Her vil du vil både finde moderne, minimalistiske og klassiske produkter fra blandt andre Børma, Damixa, Grohe, Hansgrohe, Vola, Gustavsberg - og mange andre.
Alt udelukkende i god kvalitet til meget fornuftige og konkurrencedygtige priser.

Hvilken vandhane er den rette til badeværelset?

Dit valg af håndvaskarmatur afgøres først og fremmest af din smag.
Vi tilbyder et bredt udvalg af vandhaner i den klassiske stil i krom, men er du mere til sorte, hvide eller måske guld-lignende vandhaner, så dækker vi skam også disse behov.

Udformningen er også ret væsentlig for de fleste, og her er mulighederne nærmest utallige.
Du kan eksempelvis vælge et virkeligt elegant armatur, som tænder for vandet via infrarød læser, når du holder hånden under hanen, men vi har naturligvis også de helt simple og velkendte 1- eller 2-grebs haner.

Måske har du ydermere behov for et håndvaskarmatur, som placeres på væggen over selve vasken, og dem har vi naturligvis også et bredt udvalg af.

Uanset din smag, dit behov og dit prisniveau, er du godt hjulet på vej med dit køb på VVS.dk, og husk at du også kan bruge filtrene i siden af listen med udvalget, som nemt og hurtigt vil hjælpe dig til, at finde din nye vandhane.

De fleste vandhaner leveres også med bundventil, og har du spørgsmål til til vores produkter, så ring til os på telefon 71 746 746 (vi svarer alle hverdage mellem 9:00 og 16:00), eller skriv til os på: kontakt@vvs.dk