Hansgrohe - armaturer og brusere i bedste kvalitethansgrohe har leveret kvalitetsmærker siden 1901.

Strenge retningslinjer og tests er afgørende for hansgrohes produkter, der af samme grund er blåstemplet I danmark - og det meste af verden.
De sikre og stabile produkter er udviklet til at holde i mange år, og kendetegn som brugervenlighed, nem montering og intelligent funktionsmåde er blandt andet det, som har ført hansgrohe helt til øverste niveau, når det gælder VVS-produkter til køkken eller badeværelse.

Designet på produkterne er super flot og elegant - og udformet tidsløst, så et produkt fra hansgrohe altid kan følge med den evigt skiftende mode - samt de nyeste trends på markedet.

Med en vandhane eller bruser fra hansgrohe er du derfor altid sikret et produkt i topkvalitet, og på VVS.dk er tillige sikker på en lav pris og hurtig levering.


Designet gør forskellen

I over 30 år har det internationalt anerkendte designstudie Phoenix Design sit præg på mærket hansgrohes ansigt udadtil.
Det har blandet andet resulteret i en række af de designpriser, der bekræfter hansgrohes kvalitetskrav og førende rolle inden for design.

Eksempelvis indenfor baddesign bevæger hansgrohe sig indenfor 3 stilretninger:

Avantgarde
Med sin kreative profil passer det avantgardistiske baddesign ind i den eksklusive boligstil.
Denne ekstravagante indretning passer til både moderne arkitektur og smukt istandsatte badeværelser. 

Mordern
I dit stilfuldt indrettede hjem er det moderne badeværelse langt mere end blot et sted for hverdagens plejerutiner. Det moderne bad er et individuelt velværeområde, der indbyder til masser af gode stunder.

Classic
Et klassisk badeværelse får et personligt udtryk takket være kombinationen af moderne rumplanlægning, innovativ teknologi og yndefulde indretningselementer.

Men uanset om du ønsker et lækkert, funktionelt og moderne design til dit køkken eller badeværelse, kan du være overbevist om, at hansgrohe leverer varen.
 


Se produkterne fra IFÖ
Se produkterne fra GROHE
Se produkterne fra HANSGROHE
Se produkterne fra DANFOSS
Se produkterne fra VOLA
Se produkterne fra BØRMA
Se produkterne fra GRUNDFOS
Se produkterne fra GUSTAVSBERG
Se produkterne fra LAUFEN
Se produkterne fra DURAVIT
Se produkterne fra LAVABO
Se produkterne fra ORAS
Se produkterne fra DAMIXA
Se produkterne fra FM MATTSSON