Køkkenvaske


 

Køkkenet er husets Centrum. Derfor fortjener køkkenet kun det bedste, og det gælder også i valget af køkkenvask. vvs.dk har vi et bredt udvalg og størelser og, funktionelle vaske, som opfylder alle dine behov.

En køkkenvask bliver udsat for lidt af hvert og skal kunne holde til det hele. Derfor er mange af vores køkkenvaske lavet af rustfri stål, som både holder sig flot og er meget rengøringsvenligt. Nogle vaske har en plade til afsætning af for eksempel opvask, og det skåner bordpladen ved at mindske vandsprøjt. nogle er med to kummer, så du for eksempel kan adskille arbejdet med madevarer fra resten af det, du bruger vasken til.

Den rigtige bundventil er køkkenvaskens prik over i’et. Vælg en bundventil med strainer, der mindsker risikoen for tilstopning af afløb, eller vælg en helt almindelig prop – selvfølgelig afhængigt af, hvordan din nye vask er konstrueret. Husk også afløbsslanger, vandlåse og alt det andet, du skal bruge for at få det hele ud af din køkkenvask. Glem ikke at finde det rigtige køkken amatur, som for alvor fuldender og lader dig udnytte den fuldt ud. Se udvalget af vores mange forskellige vandhaner under kategorien "Vandhaner" 

Se dig omkring her på vvs.dk og find den helt rigtige køkkenvask, der passer til dig og dine behov. Se vaskene med egne øjne og få en snak med vores personale på vvs.dk, som altid står klar til at hjælpe med at finde den rigtige løsning til dig.