Køkkenvaske


Kvalitetsvaske til de helt rigtige priser

Her på VVS.dk er du garanteret et stort og bredt sortiment indenfor køkkenvaske.
Køkkenet er husets centrum. Derfor fortjener køkkenet kun det bedste, også når det gælder valget af køkkenvask. 
Vi har et stort bredt udvalg i størelser, farver, udformninger og materiale, som opfylder alle dine behov.
Uanset om du søger en lille vask til små almindelige huslige pligter, eller du søger en stor dobbeltvask eller vaskekar til industrielle opgaver, så kan vi hjælpe dig - og skulle du mod forventning ikke finde det, du søger, så kontakt os på telefon 71 746 746 eller pr. e-mail på kontakt@vvs.dk

Hvilken vask skal jeg vælge til mit køkken?

En køkkenvask bliver udsat for lidt af hvert, og skal kunne holde til det hele. Derfor er mange af vores køkkenvaske lavet i rustfri stål, som både holder sig flot længe, og er meget rengøringsvenlig.
Vi tilbyder også vaske i porcelæn eller granit, og nogle køkkenvaske har eksempelvis en drypbakke til afsætning af for eksempel opvask, og det skåner blandt andet bordpladen ved at mindske vandsprøjt. Andre vaske er med to kummer (dobbeltvask), så du for eksempel kan adskille arbejdet med madevarer fra resten af det, du bruger vasken til.
Når alt kommer til alt, så er det din smag og dit behov, der afgør valget - uanset om vi taler materiale eller størrelse.

Bundventil og øvrigt tilbehør

Den rigtige bundventil er køkkenvaskens prik over i’et. 
Du kan eksempelvis vælge en strainer som bundventil Denne mindsker risikoen for tilstopning af vask og afløb, eller du kan vælge en helt almindelig prop med kæde – selvfølgelig afhængigt af hvordan din nye vask er konstrueret.

Husk også de øvrige nødvendige dele til din nye køkkenvask i form af blandt andet afløbsslanger, og vandlåse, som du skal bruge for at få vasken til at fungere efter hensigten.
Bemærk! - Nogle køkkenvaske har vandlåse inkluderet i prisen - hvilket vil fremgå af teksten.
Vi har naturligvis også et stort udvalg af vandhaner og armaturer til din køkkenvask, som for alvor fuldender vaskens udseende.
Se udvalget af vores mange forskellige vandhaner under kategorien "Vandhaner"