Vandhaner og armaturer


 

Høj kvalitet og gode priser

I denne sektion finder du et stort udvalg af vandhaner og armaturer til dit køkken. Vi tilbyder lækre og billige køkkenarmaturer i mange forskellige varianter, som vil tage sig rigtigt godt ud på din køkkenvask - eller på væggen over vasken. Du vil med garanti finde inspiration til dit nye køkken - eller få opfrisket det gamle - med vores produkter, som er i meget høj kvalitet fra de store producenter af vandhaner – for eksempel Grohe, Børma, Vola, Hansgrohe, Oras og Damixa.

 

Hvilken vandhane skal jeg vælge til mit køkken?

Dit valg af vandhane afhænger af din stil og ikke mindst behov.
Vandhanen er jo en iøjnefaldende og central del i køkkenet, som bliver brugt utallige gange i løbet af en dag, og derfor er det vigtigt, at den både tager sig godt ud - men naturligvis også er funktionel, og opfylder diverse gøremål for dagen.

Uanset om du er til de simple eller elegante vandhaner, så dækker vi ethvert behov, da vores vandhaner findes i mange forskellige udformninger og farver - og fås til priser, der matcher enhver pengepung.
Det vigtigste er, at dit armatur passer til din køkkenvask.
Se vores kæmpe udvalg i flotte køkkenvaske lige her -> 

Hvis du eksempelvis har brug for en vandhane, der kan levere kogende vand, så du undgår at vente på, at vandet i en el kedel eller gryde koger, så er det jo netop sådan en type vandhane du skal vælge.
Er man en stor familie, hvor afskylningen af service m.m. er en større opgave flere gange dagligt, så har du sikkert brug for et armatur med udtrækstud eller bruser, hvor slangen ligger gemt i selve armaturet, og med udtrækket kan du nemmere, hurtigere og grundigere få skyllet tingene af.
Måske ønsker du ligefrem en vandhane, der samtidigt kan levere kulsyre, så du på et øjeblik kan få dig en danskvand, eller sodavand. Ja, mulighederne er nærmest uendelige.

Nu er smag og behag er jo vidt forskellig - både når man taler farve og design, så derfor kan du vælge varianter i eksempelvis krom, messing, børstet stål og kobber. Måske er du til en hel sort hane, eller en ekstra elegant udformet hane, som vil imponere dine gæster. Uanset behov og krav for en vandhane til dit køkken, så bør vores store udvalg dække det - og ellers skal du blot kontakte os på 71 746 746 eller kontakt@vvs.dk, hvis du har specielle ønsker til dit køkkenarmatur.