Fjernvarmeunit til dine behov


 

Fjernvarmeunit – kvalitet og design efter dit behov.

Som med alle vores produkter på vvs.dk, gør vi en dyd ud af at sælge vores fjernvarmeunits, så de er på forkant med teknologien og lovgivningen. Vores fjernvarmeunits byder derfor på blandt andet:

Fjernvarme handler om afkøling – dvs. hvor godt du udnytter den varme, som værket sender ud til dig. Vores fjernvarmeunits er blandt de allerbedste på markedet, når det gælder udnyttelse af varmen. Det giver besparelser, der kan mærkes – både på varmen og på økonomien.

Høj isolering lav varmeregning der kan mærkes

Vores fjernvarmeunits er isoleret efter alle regler og opfylder alle krav. Dette er med til at give et minimalt varmetab fra din fjernvarmeunit og dermed en lavere varmeregning til dig.

Dansk design og nem rengøring fjernvarmeunit hænger i dit bryggers, må den gerne se godt ud. Vores fjernvarmeunits passer til moderne, dansk boligindretning og er produceret i diskrete og rengøringsvenlige materialer. Med glatte, rene overflader og standard-indbygningsmål, får du et produkt, der både er diskret og smukt at se på, uanset hvordan dit bryggers er indrettet.