Danfoss living


Danfoss Living optimal varmestyring

Living by Danfoss er en ny produktserie af moderne termostater, som sikrer optimal varmestyring og komfort på samme tid. Dermed sparer du på både energien og husholdningsbudgettet.

 

Trådløs temperaturstyring i hele huset.

For at give dig fuldstændig kontrol over dit indemiljø arbejder living connect-radiatortermostater trådløst sammen med Danfoss Lin. Dette resulterer i den absolut bedste mulighed inden for varmestyring i hjemmet.
Living connect-termostater indeholder alle living eco-modellens smarte funktioner og kan desuden styres trådløst fra en Danfoss Link-berøringsfølsom farveskærm placeret i hjemmet.

Det betyder, at du kan indstille alle dine living connect-termostater på én og samme tid, samtidig med, at varmen stadig kan reguleres i de individuelle rum.
En brugervenlig grænseflade og en berøringsfølsom farveskærm gør det til en leg at anvende Danfoss Link. Det er et af de mest umiddelbare, bekvemme og energirigtige løsninger til styring af hjemmets energiforbrug.

 

 

 

Herunder finder du en guide til, hvor du indstiller Danfoss Living Eco termostaterne (dem uden controlenheden Danfoss link):

Den nemme vej til smart radiatorvarme

Total styring af din radiator via Bluetooth, programmerbar komfort, der passer til dit behov.