Fragt og levering


Fragtpriser

Fragtomkostningerne varierer normalt afhængig af størrelse og vægt på varerne og din fragtpris vil derfor blive udregnet ud fra den største/tungeste vare du har bestilt. Vi leverer ikke til Grønland, udlandet, eller Færøerne.
Fragtomkostningerne fremgår til enhver tid i indkøbskurven - samt på din ordrebekræftelse efter endt køb.


Afhentning på firmaadressen

Det er muligt at afhente sine varer på følgende adresse:

VVS.dk ApS - Blokken 69 - 3460 Birkerød

Da vi ikke har lager på firmaadressen, er det først muligt at afhente varerne, når vi har fået dem leveret på firmaadressen. Vi vil derfor kontakte dig, når varerne er klar til afhentning. Det koster et gebyr på 15 dkk at afhente varer. Gebyret dækker vore forsendelsesomkostninger fra vore Grossister.

Vores åbningstider for afhentning er følgende:

Mandag - Torsdag: kl. 09.00 - 16.00

Fredag kl. 09.00 - 15.00


Leveringstid

VVS.dk ApS sørger for levering med postdanmark/fragtmand (med mindre andet angives). Rettidig levering forudsætter dog at Post Danmark/fragtmand overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark/fragtmand, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Post Danmarks kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer.


Leveringsansvar

VVS.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkede varer, da den anførte leveringstid er vejledende. Vi anbefaler derfor, at du til enhver tid har modtaget varerne, inden der evt. planlægges tidspunkt for installation.

I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender VVS.dk ApS naturligvis en ny leverance uden beregning.

Når du modtager dine varer, bør du gennemgå varerne med fragtmanden, før du kvitterer for modtagelsen.
Skulle emballagen (mod forventning) bære præg af overlast, eller det evt. ikke er muligt at gennemgå varerne med fragtmanden, anbefaler vi at fragtbrevet underskrives med forbehold.
Fejlfinding på en (eller flere varer) mere end 2 dage efter kvitteret modtagelse, afvises af fragtfirmaerne. 
Derfor er det vigtigt at gennemgå varerne straks efter modtagelse.


Fragt og levering

Der tages forbehold for varer der er udgået eller er i restordre. VVS.dk kan derfor ikke ansvarspådrages i tilfælde af forsinkelser og de omkostninger der måtte forekomme som følge af disse forsinkelser. Dette gælder såvel forsinkelser som fejlleverede eller defekte varer.


Levering uden kvittering for modtagelse / Genudkørsel

Såfremt der er givet tilladelse til at stille varen på modtageradressen eller andre steder uden kvittering bortfalder reklamationsretten. Det anbefales derfor, at varerne afhentet hos distributøren, såfremt det ikke er muligt at kvittere for varerne på leveringstidspunktet. I tilfælde af, at kunden ikke har mulighed for at modtage varerne på leveringstidpunktet, og der ikke er givet tilladelse til at stille varerne uden kvittering, bliver varerne forsøgt leveret igen efter aftale med kunden. 

VVS.dk afholder evt. fragtomkostninger ved 1. genudkørsel. Kontakt os venligst ved genudkørsel på enten kontakt@vvs.dk eller på tlf. 71 746 746

Se produkterne fra IFÖ
Se produkterne fra GROHE
Se produkterne fra HANSGROHE
Se produkterne fra DANFOSS
Se produkterne fra VOLA
Se produkterne fra BØRMA
Se produkterne fra GRUNDFOS
Se produkterne fra GUSTAVSBERG
Se produkterne fra LAUFEN
Se produkterne fra DURAVIT
Se produkterne fra ORAS
Se produkterne fra DAMIXA
Se produkterne fra LAVABO