Om VVS.dk ApS


Kort om VVS.dk

Virksomheden VVS.dk ApS, blev stiftet så sent som i juni 2010. VVS.dk ApS er derfor en relativt ung virksomhed, der siden sin start har oplevet en enorm fremgang lige siden. Virksomheden tæller i dag 4 medarbejdere, der alle ønsker at give jer kunder den bedste oplevelse, når de handler VVS-artikler online. Vi stræber derfor efter, at levere de rigtige produkter, til den rigtige pris, til den allerbedste service.

Udviklingen på nettet

Der er siden 2000 blevet solgt VVS-artikler af mange forskellige VVS-butikker online. På trods af dette, valgte VVS.dk ApS alligevel, at tage udfordringen op mod de etablerede online VVS-butikker, der allerede fandtes på markedet. Disse VVS-butikker havde igennem en årrække fået vænnet den danske befolkning til, at VVS-artikler nu kunne købes billigere på nettet, end hos den lokale VVS’er, og levet godt på, at de private fik servicen og ekspertisen hos deres lokale VVS’er, og derefter kunne købe de nødvendige VVS-artikler på nettet. Der er dog sket en stor udvikling siden da, da kunderne både forventer rådgivning og ekspertise, samt lave priser, og en god kundeservice, når de handler på nettet i dag.

Pris og service skal være helt i top

Der er sket en rivende udvikling inden for online VVS-butikker, og andre online forretninger i al almindelighed, de seneste år. Kunderne forventer billigere priser, samt et ekstremt højt service niveau. Det er derfor ikke længere kun prisen der er afgørende, men også den gode kundeservice, og muligheden for, som kunde, at få et godt råd med på vejen. Vi hos VVS.dk, er derfor meget opmærksomme på dette, og er i dag blandt de bedst anmeldte online VVS-butikker på anmeldelsessiden Trustpilot. Vi er ekstremt stolte over dette, samt taknemmelige over, at vores kunder har lyst til at dele deres oplevelser med andre.   

Historien om domænet VVS.dk

Virksomheden VVS.dk ApS, som den ser ud i dag, blev først stiftet i 2010. Vi får derfor ofte spørgsmålet, hvordan i alverden vi fik fat på et sådan domæne, og om det virkelig kunne være ledigt. Sådan forholder det sig selvfølgelig ikke – faktisk var domænet VVS.dk et af de første domæner der blev registreret i Danmark. Det blev det i sin tid af Klaus Riskær Pedersen og Cybercity allerede tilbage i 1997. Siden skiftede det hænder, da Sonofon opkøbte Cybercity. Inden Sonofon blev opkøbt af Telenor, blev de fleste af de domæner, der blev registreret af Cybercity tilbage i 1997, dog sat til salg, herunder også domænet VVS.dk. Det var i denne forbindelse, at vi, de nuværende ejere, fik muligheden for at erhverve domænet – hvilket vi jo så gjorde.

 

VVS.dk ApS
Blokken 69
3460 Birkerød
Danmark
CVR: 32829589
Tlf: 71 746 746

Se produkterne fra IFÖ
Se produkterne fra GROHE
Se produkterne fra HANSGROHE
Se produkterne fra DANFOSS
Se produkterne fra VOLA
Se produkterne fra BØRMA
Se produkterne fra GRUNDFOS
Se produkterne fra GUSTAVSBERG
Se produkterne fra LAUFEN
Se produkterne fra DURAVIT
Se produkterne fra ORAS
Se produkterne fra DAMIXA
Se produkterne fra LAVABO